Ako správne umiestniť zubnú kefku

2022-08-04

Zubná kefkaje všetko, čo ľudia potrebujú používať predmety každý deň, aj keď im budeme starostlivo čistiť zuby, ale po vyčistenízubná kefkaProblém s umiestnením bol ignorovaný mnohými ľuďmi, viete,zubná kefkanie je dobre položený, je ľahké ovplyvniť čistiaci účinokzubná kefka, nechajte minimalistický život, aby vám povedal, ako správne umiestniť zubnú kefku:
1. Vyčistite hlavu nahor

Po vyčistení zubov,zubná kefkahlava musí byť umiestnená nahor. Pretože keď je hlava zubnej kefky dole a štetinky na dne pohára vlhké a teplé, baktérie sa množia rýchlejšie.

2. Oddeľtezubná kefka

Nedávajte svoju zubnú kefku do pohára na zuby, aj keď máte k niekomu blízko. Zložené sa nevyhnutne dotýkajú, baktérie sa ľahko šíria. Najlepšie je tiež používať zubnú pastu samostatne.

3. Snažte sa ho nedávať do kúpeľne

Pretože v ústach je veľa baktérií a mikroorganizmov, baktérie sa ich dotknúzubná kefkapri čistení zubov, ak je prostredie skladovania zubnej kefky vlhké, urýchli to reprodukciu mikróbov a baktérií. A väčšina domácností má malé kúpeľne, takže keď splachujete záchod, vzduchom sa šíria drobné spreje, ktoré nesú baktérie, ktoré môžu skončiť na vašej zubnej kefke.

4. Neumiestňujte do vzduchotesnej nádoby

Je ťažké udržať azubná kefkasušiť v uzavretej nádobe, preto je lepšie ho uchovávať v dobre vetranom, nie vlhkom prostredí, aby sa zabránilo množeniu baktérií.
Toothbrush
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy